Не секрет, що знаменитість дуже складно тримати в таємниці своє особисте життя. Шанувальники, як правило, пильно стежать за своїми кумирами і навіть банальний похід в магазин для зірки стає справжнім випробуванням.

Мова йде не тільки про голлівудських зірок, за яким натовпами полюють папараці, а й багатьох сучасних представників українського шоу-бізнесу.

Так, днями в соціальній мережі Instagram з'явилося оригінальне фото популярної української виконавиці і екс-учасниці групи» Время и Стекло " Наді Дорофєєвої.

Артистка потрапила в об'єктив фанатської фотокамери під час відвідування продуктового магазину і ковбасного відділу зокрема. Знімок був розміщений на одному з фан-акаунтів знаменитості.

Варто відзначити, що гастрономічна тема в публікаціях на сторінці самої артистки також розкривається дуже часто.

Крім того, вона часто ділиться кадрами, зробленими в домашній обстановці. Наприклад, нещодавно в її Instagram-акаунті було опубліковано фото, на якому Надя Дорофєєва позувала в нижній білизні під час процесу вибору одягу.

До слова, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес з гумором ставиться до подібних фотокомпозицій в мікроблозі зоряної дружини.

Більш того, в одному з випусків шоу пародій "Маска" йому випала можливість спародіювати кохану і він, на думку фанатів, впорався зі своїм завданням ідеально. Зрештою, він став переможцем проекту і зізнався, що це стало його несподіванкою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських підкорила шанувальників фігурою в міні-купальнику.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару похвалилася спокусливою фотосесією.

Нагадуємо, що співак Монатік кардинально змінив імідж і налякав шанувальників зовнішнім виглядом.