Усі погодяться, що дзеркало на сьогоднішній день це предмет ужитку, без якого зараз не може обійтися жодна людина. У нього люди заглядають щоранку перед тим, як вирушити на роботу, до магазину або на вечірку. Проте ще з давніх-давен наші предки вірили, що дзеркала наділені містичними здібностями, тому з ними пов'язано безліч прикмет і повір'їв.

Так, наприклад, не рекомендується виглядати в чужі дзеркала. Вважається, що таким чином може передасться чужа негативна енергетика, а також через них можуть перейти хвороби та проблеми власника.

Якщо ж давати дивитися в домашнє дзеркало стороннім людям, то вони можуть забрати у людини щастя та удачу – не завжди їм може дістатися лише негатив.

Винятки можуть становити лише магазини одягу, тому що в них подібної долі навряд чи вдасться уникнути. Прийде виглядати у велике настінне дзеркало, щоб оцінити одяг, який людина хоче придбати.

До речі, дарувати нове чи старе дзеркало теж не найкраща ідея. Повір'я свідчить, що цей предмет може з'їсти красу нового власника.

Дзеркала «вбирають» енергетику людей та подій, що відбувалися перед ним. Якщо було багато негативу, наприклад, сварки, бійки, пожежа, насильство і навіть смерть, то на власника такої речі чекає те саме.

Читайте також:

Розповідала, що Буча – це постановка, а Росія – це брат: на Житомирщині покарали вчительку. Любила Путіна

Такого навіть у фільмах не покажуть: під Києвом двоє людей одночасно потрапили під різні потяги

Бабусі на вулицях хрестяться: у мережі показали прототип Tesla Cybertruck із сталевими колесами