Сім'я популярного українського виконавця, який відомий всім як DZIDZIO, зазнала краху.

Таким чином, стало відомо, що DZIDZIO, справжнє ім'я якого Михайло Хома, вирішив розлучитися з дружиною після 20 років спільного життя. Варто відзначити, що чутки про сварку між ними з'явилися давно, але підтвердив їх артист тільки зараз. Про це пише "Апостроф".


Так, у програмі "Світське життя" 37-річний артист зізнався, що вже 9 місяців не живе разом зі своєю дружиною Ярославою Притулою (SLAVIA). За словами Михайла, вони обидва прийшли до того, що потрібно відпустити один одного і розлучитися, тому це рішення можна вважати обопільним.

При цьому Хома не став уточнювати, що послужило причиною такого рішення, лише натякнув, що думка про розлучення з'явилася під час карантину. Варто відзначити, що познайомилися Михайло з Ярославою ще будучи дітьми, відразу після закінчення школи в музичному училищі. Тоді вони ще не знали, як побудувати міцні стосунки, але це не завадило їм прожити стільки років разом.


Можна сказати, що на початку своїх відносин вони хотіли побудувати рай в курені, але модель ідеальної сім'ї у них не виходила через постійну зайнятість. Обидва виступали на весіллях і святах в кавер-групі "Друзі" протягом 9 років. Потім Михайло створив групу DZIDZIO, яку помітив Кузьма Скрябін, і тут кар'єра виконавця пішла вгору.

Якось Ярослава говорила, що успіх її чоловіка дав першу тріщину в їхньому шлюбі, оскільки той не збирався допомагати дружині розвивати кар'єру. Більш того, всіляко перешкоджав її творчому просуванню, оскільки не хотів, щоб та була артисткою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва була помічена в обіймах Потапа.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак чесно розповіла про роман з відомим спортсменом.

Нагадуємо, що Анна Седокова показала фото з раптово постарілим чоловіком.