У мережі показали провокаційний знімок Дорофєєвої і Потапа.

Надя Дорофєєва не так давно прийняла рішення почати свою сольну кар'єру після розпаду групи"Время и стекло". Відзначимо, що багатьом фанатам вже сподобалося те, що робить співачка. Адже її нові пісні-це як ковток свіжого повітря. Дорофєєва поки ще шукає свій фірмовий стиль і не боїться експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники в соціальній мережі не перестають публікувати її знімки.

На черговому такому знімку співака з'явилася в компанії чоловіка співачки Насті Каменських Потапа. Пара відтворила культові образи героїв з фільму"П'ятий елемент". Відзначимо, що акторського таланту і Наді і Потапу не позичати. Тому їм легко далося увійти в це ролі. Дорофєєва приміряла перуку яскраво-оранжевого кольору. Такий же був і головної героїні цього фільму.

Але багато хто відразу запідозрив, що між артистами є щось більше, ніж просто робота. Вони багато проводять разом часу. До того ж не раз в мережі з'являлися чутки про те, що Дорофєєва може розлучитися зі своїм чоловіком Дантесом. Сама співачка не раз говорила про те, що вона неймовірно любить свого чоловіка і не готова його міняти на кого-небудь. Потап також не раз зізнавався в коханні Каменських.

Хоча Настя зараз не так активно виступає, як це було раніше, все одно вона не пропадає і записує нові пісні, щоб радувати своїх шанувальників.

Тому говорити про роман між Дорофєєвою і Потапом не доводиться. До того ж шанувальники вже давно чекають того моменту, коли обидві пари розкажуть про свої плани щодо дітей. Каменських раніше говорила про те, що вона давно готова до цього.

Раніше Hyser писав про те, що внучка Софії Ротару похвалилася незвичайним купальником.

Також писали, що Віра Брежнєва похвалилася новим знімком практично без одягу, шанувальники затамували подих.

Нагадаємо, що Ігор Ніколаєв показав, яким він став батьком.