Естрадна Діва Анна Сєдокова вирішила поспілкуватися з передплатниками своєї сторінки в Instagram на тему мотивації і сенсу життя. На такий філософський пост артистку надихнуло відвідування концерту російського виконавця Левана Горозія.

Знаменитість опублікувала фото і відеозаписи, зроблені під час виступу колеги по шоу-бізнесовому цеху і похвалилася не тільки спокусливим вбранням, але і оновленим іміджем свого чоловіка – баскетболіста Яніса Тімми.

Як відомо, кілька днів тому Анна Сєдокова кардинально змінила імідж і позбулася звичної довгої шевелюри, віддавши перевагу стильній стрижці каре. Торкнулися перукарські зміни і її коханого, який перетворився на платинового блондина.

Вокалістка зазначила: "Цей урок ми вчора вивчали на концерті Левана Горозія. Мотивація ніколи не здаватися завжди була червоною ниткою в його піснях і мабуть для демонстрації цього йому довелося пройти цей складний шлях".

Не забула вона згадати і про те, що не так давно її музичний кумир Леван Горозія був в епіцентрі скандалу, пов'язаного з відходом з лейбла Black Star в 2019 році.

Тоді артист в судовому порядку намагався відстояти право використання свого псевдоніма L'one, але в підсумку – програв. Зараз він відомий як Леван Горозія і активно виступає з новими композиціями на радість шанувальників свого таланту.

У коментарях до посту фоловери оцінили спортивні старання Анни Сєдокової:

Раніше "Hyser" писав про те, що в мережі показали, як Леся Нікітюк змінилася до невпізнання за допомогою фотофільстрів.

Також наш портал розповів про те, що Лариса Доліна ошелешила шанувальників розповіддю про те, скільки витратила на нову зовнішність.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва показала ефектні фото з чоловіком Насті Каменських.