Телеведуча і відома мандрівниця Леся Нікітюк показала шанувальникам, як за лічені хвилини перетворилася на справжній «еталон краси».

Зірка приміряла на себе образ Insta-Діви і навіть пояснила, що знаходиться в пошуку нового творчого псевдоніма. Так, артистка опублікувала цікавий фотозвіт про те, як побувала у Вінниці і зустрілася з друзями.

Леся Нікітюк влаштувала міську прогулянку в стильному вбранні і насолоджувалася красою квітучих сакур. Крім іншого, знаменитість скористалася спеціальним Instagram-фільтром, який зробив її зовнішність зовсім іншою.

Зірка ТБ, що змінилася до невпізнання, рішуче заявила про те, що має намір порадувати новим персонажем і запропонувала фанатам вибрати найбільш підходяще ім'я для нього:

Також зіркова блондинка дала фанатам цінну туристичну пораду:

Не секрет, що Леся Нікітюк відноситься до зірок, які регулярно дивують соцмережі ефектними перевтіленнями. Наприклад, нещодавно вона брала участь у шоу Зоряних пародій "Ліпсінк баттл" і на час виступу на сцені перетворювалася то в англійську поп-діву Адель, то в українську естрадну співачку Раїсу Кириченко. На думку глядачів, Леся Нікітюк була гідною претенденткою на перемогу:

Раїса Кириченко/Леся Нікітюк. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова розбурхала мережу ефектними кадрами.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович показала фанатам, як виглядає "розминка" її жіночої гордості.

Нагадуємо, що Анна Седокова кардинально змінила зовнішність і здивувала фоловерів дивною зачіскою.