Співачка Анна Седокова похвалилася перед шанувальниками зміною іміджу.

Співачка Анна Седокова вирішила, що пора щось міняти у своїй зовнішності. І знаючи характер співачка варто було очікувати, що це буде вельми кардинальні зміни. Але те, що зробила Аня, ніхто не очікував.

На своїй сторінці в соціальній мережі співачка поділилася відео свого перевтілення. Виявляється, що співачка вирішила обрізати свої довгі локони до каре. Така зачіска відразу ж підкреслила миле обличчя Сєдокової і омолодила її. Складається таке відчуття, що артистка буквально на очах "скинула" років так десять. Судячи з радісного виразу обличчя співачки вона теж дуже рада такому перевтіленню.

У підписі до фото Седокова не стала нічого коментувати.

"А так добре ?",- просто і без будь-яких подробиць написала Анна.

У коментарях користувачі мережі відразу ж відзначили, що Анна просто відмінно виглядає. Також вогниками відзначив публікацію і чоловік співачки Яніс. Ганні дійсно дуже до лиця така зачіска.

"Офігенна!!!!!!! І до і після і завжди 🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍 , Аня, давай вже реальний варіант, що вийшло, Добре з кучериками))) 🔥 🔥 🔥 , Так воооообщеее Аняяя🔥 🔥 🔥 🔥немає слів!!! Відразу скинула років 5, чень красиво 😍 але вже теж шукаю підступ 😂 перуку?, думала вас ваш чоловік стриже ♪, Добре�😍😍�, Красуня завжди з будь-якою зачіскою❤️❤️❤️🌹🌹🌹💋, Так навіть дуже 😍 🔥 ❤ ️ ️ ️ , Ну вогонь пожежа гармата ♪ , Вам так йде ♪ , Афігенно🔥 🔥 🔥, офігеннооооо, бомба - - - - петарда!!!!!🔥, Офігенно, пішла стригтися😂, вам йде така стрижка, клас, ооо Боже мой😻 😻 😻 😻 😻 ідеальна!!",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Крістіна Орбакайте показала похмурі "коридори долі".

Також писали, що екс-прислуга Кіркорова розповіла про улюблені страви співака.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва похвалилася "сталевим пресом" в міні-купальнику.