У соціальних мережах Людмила Балан розповіла, як на неї вплинув коронавірус

На жаль, коронавірус вибирає своєю метою кожного, і від хвороби не вберегтися, навіть якщо ти улюблена артистка Молдови і мати відомого сина. Людмила Балан, мама відомого в Україні виконавця Дана Балана нещодавно записала зворушливий ролик на честь Великодня. Жінка заразила китайським вірусом, проте змогла від нього вилікується і винесла з цього досвіду урок. Про це вона розповів у своєму профілі в Instagram.

Людмила зазначила, що хвороба не зламала її, і скоро після одужання вона повернулася до активного способу життя, оскільки життя швидкоплинне, тому людина потрібно використовувати відпущений йому час найкращим чином.

"Після Covid важко бути активним, але коли думаєш, що життя може обірватися несподівано, тобі хочеться спробувати щось цікаве... я випробувала кітсерфінг, Віндсерфінг, їздила на конях і багато ще чого. Все це поліпшило мій емоційний і фізичний стан", — на писала Людмила Балан у своїй публікації. Вона також опублікувала ролик, який доводить її слова.

Нагадаємо, не так давно відомий виконавець Дан Балан повернувся в 11 сезон шоу "Голос країни". Він став радником одного із зіркових наставників телешоу-Тіни Кароль. Він допоміг співачці визначиться з тим, хто повинен пройти до чвертьфіналу.

Два роки тому, під час 9 сезону телепередачі, Дан Балан см був одним з тренерів талант-шоу і його підопічна навіть стала переможницею. Крім того, Балану і Кароль довгий час приписували романтичні стосунки, оскільки обидва артисти робили на це натяки, проте ніяких офіційних заяв не робили.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що слідом за співачкою Тіною Кароль пост тренера в "Голос країни" залишає і Monatik.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ірина Білик розповіла про те, що вона розлучається в черговий раз і пояснила причину розставання.

Також "Hyser" писав, що користувачі мережі розкритикували останній знімок Насті Каменських, опублікований в соцмережах.