На сторінці відомого російського музикант Олександра Буйнова в соціальній мережі Instagram з'явився пост, в якому він звернувся до шанувальників і розповів про «дискримінацію».

Артист пояснив, що за рішенням СБУ йому заборонений в'їзд в Україну. Також виступати з концертами на українській території заборонено його колезі – шансоньє Григорію Лепсу.

Олександр Буйнов опублікував кілька спільних фото з Виконавцем хіта "Рюмка водки" і скріншот мас-медійного матеріалу, в якому йдеться про їх неможливість відвідувати Україну .

У підписі до кадрів музикант зізнався: "Як шкода... А ми-то виявляється інтернаціоналісти! Любимо вас всіх, хлопці!🌟 😎 🇺 🇦 🇷 🇺 І ми знаємо,що на Україні мільйони наших шанувальників👍".

В кінці поста, що містить думку Олександра Буйнова і Григорія Лепса, сказано: "Музиканти всіх країін, еднайтеся!!😂".

У коментарях до Послання користувачі соцмереж влаштували словесні баталії. Крім того, не упустив можливості підтримати колег по музичному цеху і соліст групи "Лісоповал" Сергій Куприк:

Також шанувальники відзначили, що Олександр Буйнов виглядає на знімках досить молодо:

На адресу Григорія Лепса компліментів було значно менше. До слова, в шоу-бізнесовому закуліссі активно циркулюють чутки про те, що Григорій Лепс - артист з неповторною манерою виконання і проблемами з алкоголем.

За розповідями очевидців, Виконавець неодноразово був помічений на сцені підшофе, але затяті шанетелі його таланту, подібні заяви спростовують.

Раніше "Hyser" писав про те, що Григорій Лепс налякав шанувальників опухлим обличчям.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися рідкісні кадри, зроблені під час застілля Ігоря Ніколаєва і Михайла Шуфутинського.

Нагадуємо, що Михайло Пореченков з'явився на публіці в дивному вигляді і викликав подив фанатів.