У мережі з'явилося фото ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна з його сім'єю

У Мережу злили знімки глави самопроголошеної "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна у компанії дружини і двох дочок. Фото оприлюднив Telegram-канал donetchanyn.

Знімок ватажка "ДНР" Пушиліна і його сім'ї з'явився в мережі в неділю, 2 травня в день святкування Великодня.

Пушилін з сім'єю. Фото: Telegram-канал donetchanyn
Пушилін з сім'єю. Фото: Telegram-канал donetchanyn

Лідер самопроголошеної республіки позує в компанії своєї дружини і двох дочок. Варто підкреслити, що в біографії ватажка "ДНР", яка розміщена на його сайті говориться про трьох дочок.

Знімок був зроблений на тлі церкви, мабуть, Пушилін разом з сім'єю вирішив відвідати Великоднє богослужіння. На головах у дружини і дочок поплічника країни-агресора - білі хустки. Сам, Денис Пушилін на знімку обіймає за плечі старшої дитини.

За інформацією окупаційних ЗМІ дружину глави "ДНР" звуть Олена. Пушилін познайомився з нею в компанії "Солодке життя", куди прийшов вперше працювати. Майбутня дружина займала в цій же організації посаду бухгалтера. Варто відзначити, що деталі особистого життя ватажок терористів не афішує.

Варто відзначити, що напередодні глава "ЛНР" Леонід Пасічник звернувся до Президента України з пропозицією зустрітися на лінії фронту. Незабаром таке бажання висловив і Денис Пушилін, про що писали РосЗМІ. Ватажки самопроголошених республік заявили, що готові обговорити питання Донбасу, але для цього Володимир Зеленський повинен особисто приїхати на лінію зіткнення. У той же час у Зеленського розглядають можливість діалогу, але не з ватажками самопроголошених республік, а з главою РФ Володимиром Путіним, проте зустріч повинна відбутися на нейтральній території.

Раніше портал Hyser повідомляв, що вертольоти ЗСУ показали, як зустрінуть російські війська у разі повномасштабного наступу на Україну.

Також наш портал інформував, що експерт розкрив головну небезпеку зустрічі Зеленського з Путіним.

Нагадаємо, що глава МЗС Російської Федерації Сергій Лавров зробив заяву про війну з Україною.