Помер продюсер Михайло Плоткін, який довгий час працював разом з Пугачовою.

На 78 році життя помер відомий російський продюсер Михайло Плоткін. Про його смерть стало відомо 1 травня. Довгий час чоловік працював разом з Аллою Пугачовою. Багато фанатів відзначали, що у них виходив дуже плідний творчий союз. Саме Михайло Плоткін зробив вагомий внесок у розвиток кар'єри співачки. Тому що він створював для неї багато красивих пісень, які згодом стали хітами і навіть зараз залишаються наслуху у шанувальників.

Про це повідомив його друг Хізрі Байтазієв у своєму Instagram.

За його словами, Плоткін помер о 8: 20 ранку в суботу, 1 травня.

"Сьогодні не стало видатної людини, з якою я дружив більше 30 років, Михайла Володимировича Плоткіна. Людини-легенди, Патріарха нашого естрадного цеху, що стояв біля витоків створення таких колективів, як" Лийся пісня"," Веселі хлопці"," самоцвіти "і"Надія". Людини-свято... Спочивай з богом, дорогий друже! Нехай земля тобі буде пухом!"- написав він.

Сама Алла Борисівна поки ніяк не прокоментувала таку сумну новину. Варто сказати, що сама співачка не настільки активна, як була раніше. Після того, як вона пішла зі сцени, то рідко з'являється на світських заходах. Але все одно Шанувальники не перестають чекати з нею нові фото і відео.

Подібним контентом ділиться її чоловік Максим Галкін. Але все ж це більше домашні фото і відео. Алла Пугачова більше не виступає і не збирається більше виходити на сцену. На її прощальному концерті зібралися сотні людей. І це були далеко не всі, хто хотів прийти, але не зміг.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін поділився провокаційним відео в соціальній мережі.

Також писали, що Максим Галкін змусив своїх дітей рекламувати зовсім не Дитячі товари, шанувальники обурені.

Нагадаємо, що Галкін показав дуже рідкісне відео зі своєю донькою, його ніхто не бачив.