На сторінці популярного російського шоумена Максима Галкіна з'явилося зворушливе відео за участю його дітей. Ліза і Гаррі із задоволенням проводили час із зоряним батьком в саду і тренували садівничі навички.

Пародист розповів, що їх з Аллою Пугачовою спадкоємці з величезним задоволенням займаються висадкою рослин і доглядають за тими, що вже виросли в їхньому сімейному саду. "Гаррі і Ліза обожнюють копатися в нашому саду, багатьом сподобалося торішнє відео, як вони садили лаванду" - пояснив чоловік Примадонни.

У кадрі Ліза і Гаррі Галкіни з натхненням стали учасниками садівничого загону під керівництвом "командира Пупкіна". Саме так вони назвали знаменитого батька, чим насмішили користувачів соцмереж.

У коментарях до посту гості сторінки відзначили, що незважаючи на рекламний зміст, послання Максима Галкіна вийшло дуже милим і зворушливим.

Варто відзначити, що діти пародиста і Примадонни з ранніх років стали зірками соціальних мереж. Імениті батьки часто розміщують пости, в яких показують, як проходять Зоряні будні і як ростуть їх талановиті діти.

Час від часу на інтернет-просторах з'являється інформація про те, що в родині Алли Пугачової і Максима Галкіна не все гладко. Нібито пара часто свариться і навіть знаходиться на межі розлучення, але офіційного підтвердження цих відомостей - немає.

Та й самі знаменитості говорять про те, що між ними немає ніяких розбіжностей. В одному з інтерв'ю Максим Галкін зізнався, що поруч з ним співачка "може спокійно старіти". А він, в свою чергу, знайшов в ній все, що потрібно чоловікові і відчуває себе щасливим і відбувся.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін і Алла Пугачова показали у що одягають своїх дітей.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова підкорила шанувальників різко помолоділим зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що дочка Філіпа Кіркорова перестала пускати зоряного батька в свою кімнату.