Співачка Настя Каменських показала спокусливе фото без нижньої білизни.

Дружина Потапа Настя Каменських стала все більше інтригувати шанувальників своїми відвертими фото. Дівчина не соромиться себе показати навіть повністю оголеною, прикривши тільки найпікантніші місця. Таким знімками вона ділиться на сторінці в соціальній мережі. Цього разу вона показала черговий знімок, який був зроблений на відпочинку.

На фото співачка позує в короткому топі помаранчевого кольору. Свій образ вона доповнила довгою хусткою, яку пов'язала на стегнах замість шортів або спідниці. Велику увагу шанувальників привернув розріз, який демонстрував той факт, що Каменських зовсім забула надіти нижню Больє.

На голові Каменських красувався чорний капелюх. Руки співачка завела за голову і млосно закрила очі. У такому вбранні фанати змогли у всіх деталях розглянути тіло співачки. Особливо багатьох привернув розмір її ноги.

"Закрити очі і розчинитися в моменті 🏞", - підписала знімок Настя Каменських.

У коментарях шанувальники висловили свою думку.

"І не забути надіти труси 😜 🙈 , Для мене ідеал фігури саме такий., Така гарненька❤️❤️❤️❤️❤️, Найспекотніша жінка на світі!🔥🔥🔥, Головне все вчасно прикрити і норм, У мене таке питання Для всіх хто пише тут коментатор Настя Каменських мені таке питання а ви не думаєте що є труси вище парео і взагалі яка нафіг різниця в трусах вона або без трусів вам не соромно такі питання задавати знаменитій людині, Ніжкіііі🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍, Настюшка ти така гарна така Файна а коли нова серія в Мексиці, ну дуже красива😍", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак розповіла, з якими труднощами вона зіткнулася на шляху до успіху.

Також писали, що Максим Галкін показав дивне домашнє відео, яке вразило багатьох.

Нагадаємо, що чоловік Наді Дорофєєвої Дантес зізнався у своїх пристрастях до згубних звичок.