Чоловік популярної співачки Наді Дорофєєвої і телеведучий Володимир Дантес здивував соцмережі оригінальним визнанням. Музикант показав, як проводить час під час зустрічей з друзями.

Артист постав у кадрі в оригінальному вбранні а-ля денді-інтелігент. Свій ефектний look Володимир Дантес доповнив кольоровим шарфом і стильними окулярами з напівкруглою оправою.

У підписі до кадрів він пояснив, що виглядає так завжди, коли не бажає витрачати сили на підготовку кулінарної складової дружньої вечірки: "Кожні вихідні дивимося холостяків з друзями. Готуємо різні смаколики і 5 годин пролітають дуже швидко. Але є такий тип людей, які не відволікаються на готування, а беруть від життя тільки краще».

У коментарях до посту фоловери оцінили акторські старання вокаліста і переможця шоу Зоряних пародій " Ліпсінк Баттл":

У тому числі, не зуміла стримати емоцій і зіркова дружина Надя Дорофєєва:

На думку фоловерів, вміння перевтілюватися йому не позичати. Він так вміло приміряв на себе образи інших знаменитостей і гармонійно вживався в чужі ролі, що отримав масу позитивних відгуків від глядачів проекту "Ліпсінк баттл". Після того, як стало відомо ім'я головного пародиста рейтингового телешоу, сам "винуватець торжества" зізнався, що не очікував такого визнання.

"Досі не вірю, що виграв в ліпсінгбатлі 😱 😱 😱 Це було незвичайне шоу. Тут потрібно пародіювати (а це не просто)... Пародіювати без голосу " - відверто розповів артист.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва була помічена в обіймах Потапа.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Мішина підкорила шанувальників знімками в спокусливому купальнику.

Нагадуємо, що Настя Каменських одягла міні-купальнику і зірвала шквал захоплених компліментів в Instagram.