Популярна співачка Ані Лорак порадувала шанувальників оригінальними кадрами, на яких показала, як проводить час на Мальдівах.

Близько двох тижнів тому зірка вирушила на елітний тропічний курорт і з тих пір, її мікроблог зарябів знімками з високим рівнем провокативності.

Більш того, на тлі чуток її возз'єднання з екс-чоловіком Муратом Налчаджіоглу, фоловери з цікавістю вдивлялися в кожен новий кадр, розміщений Ані Лорак в Instagram.

Зірка багато позувала в стильних купальниках і без сорому демонструвала свої розкішні форми. У деяких користувачів соцмереж такі відверті знімки викликали обурення, але артистка незворушно продовжувала фотоповістування на тему «я і Мальдіви».

Днями вона похвалилася захоплюючим катанням на пляжній гойдалці:

До цього зірка дивувала знімками в купальних нарядах:

Однак, судячи з нової публікації Ані Лорак, її сонячна пригода підійшла до кінця і анонсувала вихід нової музичної відеороботи:

Що стосується інформації про відновилися відносини з колишнім чоловіком, то вокалістка її не коментує. Тривалий час виконавиці приписували романи то зі співаком Сергієм Лазарєвим, то з "поп-королем" Філіпом Кіркоровим, то з саунд-продюсером Єгором Глібом.

Але на одній з недавніх вечірок, вона блищала в компанії Мурата Налчаджіоглу, а тому шанувальники припустили, що зоряна пара вирішила почати все спочатку.

Раніше "Hyser" писав про те, що мережу підірвали унікальні архівні кадри Софії Ротару.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва була помічена в обіймах чоловіка Насті Каменських.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва підкорила соцмережу пікантним фото в особистій кімнаті.