У мережі показали незвичайний знімок Софії Ротару, на якому її просто не впізнати.

Софія Ротару за свою творчу кар'єру встигла змінити не один імідж. І кожен підкреслював її природну красу. Зараз співачка також відмінно виглядає, але відразу кидається в очі те, що вона не раз зробила собі пластичну операцію. У соціальній мережі фанати продовжують викладати ретро-знімки співачки. Тому що вона сама нечасто радує новими фото.

На черговому фан-акаунті з'явилося фото, на якому Софія Ротару позує з двома імпозантними чоловіками. Але найбільше шанувальників приваблювала зачіска співачка. Справа в тому, що на голові Ротару красувалася досить коротка стрижка з волосся кольору блонд, які були закручені в дрібний локон.

У той час було дуже популярно робити таку процедуру як "хімія". З її допомогою волосся якраз на тривалий період часу завивалися в такий дрібний локон.

"1986 рік. Італійський актор Мікеле Плачідо(праворуч), льотчик-космонавт СРСР Володимир Аксьонов (ліворуч) після концерту "Москва-Рим 💖", - підписали автори сторінки таку незвичайну фотографію.

Шанувальники в коментарях прийшли в повний захват від побаченого. Їм дуже сподобалося те, як у той час виглядала Софія Ротару. Також багато відзначили актора поруч з нею. Хоча були і ті, кому не сподобалася така зачіска.

Вони написали про те, що Ротару категорично не йдуть світле волосся. А ось брюнеткою вона виглядає просто відмінно.

"Улюблений комісар ♥️, Не йдуть їй світле волосся, відразу стає пересічною ! Зараз вона чудово виглядає !!!, В миліше були майже всі закохані і лили сльози коли його підстрелили в кінці фільму", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали знімок Дорофєєвої і Потапа, фанати задумалися.

Також писали, що внучка Софії Ротару показала дуже сміливий знімок, який схвилював багатьох.

Нагадаємо, що дочка Віри Брежнєвої вразила фанатів знімком.