Екс-героїня романтичного проекту «Холостячка» Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками роздумами на тему ризику в житті.

Зірка пояснила, як ставиться до ризикованих рішень і незапланованих спроб змінити звичний життєвий уклад.

Актриса зазначила, що багато людей побоюються змін і не бажають залишати «зону комфорту». "Страх - це просто пастка, щоб не ризикувати... і як я вже 100 разів переконалася, в більшості випадків він абсолютно ілюзорний! Хочете щось змінити? Міняйте!» - життєствердно зазначила кінозірка.

На думку Ксенії Мішиної, те, що не влаштовує - не може зникнути за велінням чарівництва, а тому життя завжди потрібно брати у власні руки.

В якості ілюстрації до своїх слів артстка використала яскраві фото, на яких постала в образі зірки з далеких 80-х років:

У коментарях до посту фоловери обсипали знаменитість компліментами і відзначили, що на знімках вона схожа і на Дашу Астаф'єву, і на Мерлін Монро і навіть на Ларису Гузєєву:

До слова, не так давно в мережі з'явилися чутки про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розлучилися/роз'їхалися/взяли "паузу" у відносинах. Нові пости в соцмережах артистки і її обранця теж інтригували фоловерів, але через деякий час все стало на свої місця.

Фанати зоряної пари заспокоїлися, після того, як в мікроблогах Мішиної і Еллерта знову почали з'являтися спільні зворушливі знімки.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють нову героїню романтичного шоу"Холостячка".

Також наш портал розповів про те, що Олександр Еллерт зробив важливу заяву про Ксенію Мішиної.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина розбурхала соцмережі постільним фото.