У столиці сталася чергова дорожньо-транспортна пригода, в якій пошкодилося три автомобілі

Навіть незважаючи на пандемію коронавірусу і пов'язаний з нею карантин, який в значній мірі знизив кількість автомобілів на українських дорогах, в столиці України Києві як і раніше рухається величезний потік автомобілів, так що і дорожньо-транспортні пригоди відбуваються досить часто. Одне таке сталося у вівторок, 4 травня. Про це повідомляє Інформаційний портал "Апостроф".

Повідомляється, що аварія сталася на Брест-Литовському шосе. За її підсумками було пошкоджено три автомобілі Hyundai, Honda і ВАЗ-2101. Прибулі на місце правоохоронці змогли з'ясувати, що винуватцем аварії став водій автомобіля "Хенде", таксиста, який пішов на розворот, забувши про те, що зобов'язаний надати перевагу в русі "Хонде". В результаті таксист врізався в" Хонду", який відлетів в"копійку".

Підсумком аварії постраждала жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні "Жигулів". Прибулі на місце аварії медики прийняли рішення про її госпіталізацію. На щастя, незважаючи на те, що "Хонда", в якій знаходилися діти, отримала досить жорсткий удар в бік, постраждалих в результаті дорожньо-транспортної пригоди більше немає.

Нагадаємо, за день до цього, 4 травня, на Житомирській трасі сталася ще одна аварія за участю "Жигулі". Автомобіль Audi на великій швидкості врізався в"Жигулі". На щастя, загиблих в результаті аварії немає, проте з'явилася величезна пробка на дорозі. Примітно, що те, що водій "Жигулі", в якого на повній швидкість врізалася водій Audi — це диво, оскільки від удару старенький автомобіль зім'яло в гармошку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилися подробиці аварії в Києві за участю Infinity.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у патрульній поліції розповіли, на яких трасах найчастіше трапляються летальні ДТП.

Також "Hyser" писав, що автолюбителям вказали, які моделі машин експерти визнали найбільш ненадійними.