Відомий продюсер і музикант Потап, він же Олексій Потапенко, показав свою дружину Настю Каменських у всій красі в соцмережах.

Справа в тому, що Каменських, широко відома під своїм сценічним псевдонімом NK, вчора, 4 травня, відзначила своє 34-річчя. У зв'язку з тим, що не так давно артистка повернулася з Мексики, де провела кілька місяців, з нагоди свого Дня Народження Настя влаштувала домашнє тематичне застілля.

Настя Каменських засвітила зрощені брови на вечірці, фото: Instagram.com/realpotap

Таким чином, провести свято зірка вирішила у дворі свого маєтку під Києвом в компанії найближчих і рідних людей. Відомо, що на її Дні Народженні були присутні чоловік Потап, мама Лідія, подруга і екс-дружина позитиву Ганна Андрійчук та інші. Сама Каменських на святі постала в образі художниці Фріди Кало.

Судячи з усього, Насті Каменських наскільки сподобався відпочинок в Мексиці, що і святкування вона вирішила зробити тематичним. Потап поділився відео з Дня Народження дружини, засвітивши деяких гостей і зовнішній вигляд Каменських.


Власне і Настя Каменських не упустила шанс похвалитися своїм екстравагантним образом на своїй сторінці в Instagram. Так мовити, щоб фанати змогли пильніше його розгледіти.

Перед камерою зірка позує в чорній пишній сукні зі шкіряним корсетом, яку доповнила масивними золотими сережками. Свої коси Настя заплела і прикрасила зачіску квітами. На обличчі вона зробила зухвалий макіяж, але потрібно визнати, він прекрасно вписався в образ.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських зняла постільні ласки з Потапом для реаліті-шоу.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських продемонструвала на новому фото аж надто глибокий розріз на спідниці.

Нагадуємо, що користувачі розкритикували відпочинок Насті Каменських.