Король поп-музики Філіп Кіркоров вперше вийшов на зв'язок з фанатами після свого Дня Народження.

Так, 30 квітня артисту виповнилося 54 роки. Цю подію, як і належить, Філіп Бедросович відзначив з властивою йому епатажністю і розкішшю. На його заході були присутні практично всі селебріті, за винятком, здається, лише колишньої дружини Кіркорова - Примадонни російської естради Алли Пугачової.


Незважаючи на те, що з Дня народження Кіркорова пройшло вже достатньо часу, до розпакування подарунків у нього справа дійшла тільки зараз. Він вирішив вшанувати практично кожного гостя, продемонструвавши всі свої подарунки на новому відео.

Варто відзначити, що на своєму новому ролику в Instagram Філіп Кіркоров постав не в кращому вигляді - з опухлим обличчям. По всій видимості, він ще приходить до тями після галасливої гулянки на честь свого 54-річчя.


Тим часом і самі гості не перестають дякувати короля поп-естради за розкішне свято, в тому числі відзначилися деякі зірки і під цим постом. Фанати ж від душі пораділи за Кіркорова, зазначивши те, яка ж він емоційна людина, про що можна судити по представленому відео.

На ролику Кіркоров дійсно відкрито радіє всьому, що йому подарували, як маленька дитина.

Instagram


Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова в зеленому костюмі показала, що таке Первомайський двіж.

Також наш портал повідомляв, що Кіркоров показав, як цілувався з Бузовою і заліз під MARUV на свій День Народження.

Нагадуємо, що Кіркоров показав, як заковтував таблетки від MARUV на свій День Народження.