Користувачі розкритикували зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського і її дружини в соцмережах.

Неоднозначну реакцію юзерів в мережі викликала фотографія подружжя з музею Кумлика. Справа в тому, що нещодавно вони відвідали Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів імені Романа Кумлика в смт Верховина Івано-Франківської області. Однак для цього виходу в світ вони вибрали не зовсім вдалі образи, пише "Головнокомандувач".

Зеленський з першою леді потрапили в конфуз через взуття, фото: Українська правда

Зокрема, користувачів соцмереж обурило те, що сім'я Зеленських не зняла взуття в приватному музеї так, як це зробила дочка Романа Кумлика Наталія. На фото Наталія Кумлик зображена в центрі. Варто відзначити, що вона є не тільки місцевим дільничним лікарем, а й екскурсоводом.

Саме вона проводила екскурсію по музею президентському подружжю, які дозволили собі не зняти взуття, як і належить, на першому поверсі в передпокої. На цей маленький нюанс звернув увагу Костянтин Ульянов, який опублікував відповідне фото Володимира і Олени Зеленських на своїй сторінці в мережі Facebook.


Користувачі стали жартувати, що подружжя посоромилися зняти взуття через діряві шкарпетки.


Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як український президент Володимир Зеленський відреагував на нову витівку Тищенка.

Також наш портал повідомляв, що дружина Зеленського показала яскраве вбрання для зустрічі першої леді Німеччини.

Нагадуємо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прийшла в Раду в голлівудському образі.