Лідер партії " Батьківщина" Юлія Тимошенко підкорила українців своїм новим образом.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко регулярно змінює свій образ кілька разів на рік. Вона працює не тільки над новим гардеробом, але і змінює свою зачіску. Раніше вона була впізнавана практично всіма завдяки тугій косі, яка обплітала голову на український манер. Але після вона вирішила відійти від цього і стала віддавати свою перевагу більш діловим зачіскам.

У понеділок, на погоджувальну раду до Верховної Ради нардеп прийшла в чорному "тотал Луці": суворій сукні-олівці і у високих замшевих чоботях. Найбільше уваги привернули окуляри Тимошенко марки Panthère de Cartier. Їх відразу ж можна було дізнатися завдяки характерним мордам хижої кішки на дужках. Вони надають нарядності масивної чорній оправі. Її ціна без скла, які виготовляються індивідуально, $1195, або майже 33 500 гривень за курсом НБУ на 26.04.2021 року.

Волосся Тимошенко вирішила зібрати ззаду в пучок і зробити невеликий начісування на маківці. Така зачіска нагадувала образ вчительки. Але не всі дизайнери оцінили зовнішній вигляд Тимошенко.

На думку стилістки Олени тихої, свіжий образ Юлії Володимирівни неоднозначний. Дівчині не дуже сподобався наряд політика, який явно не розрахований на її вікову категорію і головне тип фігури. Тому що він підкреслив всі випирають частини тіла і зробив акцент на непропорційності.

Юлії Володимирівні все ж варто вибирати не стільки облягаючі наряди, щоб не потрапляти в настільки прикрий стилістичний просак.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі сміються з захисту кандидатського ступеня Ківою.

Також писали, що у мережі сміються над шоу Луценка, де політики змогли посміятися з президента.

Нагадаємо, що Тимошенко ошелешила появу в напівпрозорій блузці.