Помер народний артист України Жан Мельников

Неділя, 2 травня для багатьох став днем жалоби у зв'язку зі смертю народного артиста України, а також головного режисера театру драми і комедії й зірки фільму "Весна на Зарічній вулиці" Жана Мельникова. Про це повідомив син артиста Андрій у соцмережі Facebook.

Жан Мельников пішов з життя на 85-му році життя. Причина смерті не повідомляється. Син артиста написав, що батька не стало в світле свято Великодня, рівно о 19:00. Він подякував йому за все, що він робив для сім'ї.

"Ти дав нам більше, ніж міг, і продовжуєш робити це і зараз. Ми дякуємо Тобі, і дуже сумуємо... тебе не стало сьогодні, в світле свято Великодня, о 19: 00 ... ми не прощаємося і любимо тебе!!!",- йдеться в повідомленні.

Шанувальники дуже важко сприйняли інформацію про відхід знаменитого артиста і висловили співчуття рідним і близьким.

"У це неможливо повірити... Жан Олександрович, світла пам'ять!!! Андрій, щирі співчуття! Сумуємо разом! Це непоправна втрата! Царства небесного", "Світла пам'ять.. Співчуваю..", "Андрію, мої щирі співчуття!...Людина була, а зараз про нього залишилася тільки ПАМ'ЯТЬ... Нехай його душі буде спокійно в Царстві Небесному...Амінь!", "Андрій, співпереживаю, співчуваю.. Царства Небесного! Світла пам'ять. Слів немає як боляче.. Тримайся, друже, прошу.. будь ласка, тримайся", "Андрію, прийми мої найщиріші співчуття...Як шкода...Сил тобі..",- написали українці.

Коментарі. Фото: скріншот facebook.com
Коментарі. Фото: скріншот facebook.com

Жан Мельников зіграв величезну роль у театральному житті Дніпра. У 60-х роках минулого століття він закінчив Дніпропетровське театральне училище, після чого був керівником театрального колективу. У 1978 році Жан Олександрович закінчив Київський державний інститут культури ім. А. Є. Корнійчука. Все життя він присвятив сцені, на яку перший раз ступив ще в 1952 році.

Жан Мельников запам'ятався багатьох за такими фільмами, як" Весна на Зарічній вулиці"," далеко від Батьківщини"," Педагогічна поема"," Дід Мороз", і"злочин з багатьма невідомими".

Раніше портал Hyser повідомляв, що помер легендарний чемпіон.

Також наш портал інформував, що не стало всесвітньо відомого композитора.

Нагадаємо, що зупинилося серце соліста ансамблю "Пісняри".