Відома російська телеведуча і актриса Рената Литвинова поділилася спокусливим фото в соцмережах.

54-річна знаменитість із завидною регулярністю викликає справжній ажіотаж в мережі своїми знімками у відвертих нарядах. Однак цього разу Литвинова перевершила саму себе, опублікувавши своє оголене фото на особистій сторінці в Instagram.

Рената Литвинова похвалилася одноразовим ліфом в сауні, фото: Instagram.com/renatalitvinovaofficiall

Таким чином, на новому знімку в соцмережах Рената Литвинова у всій красі демонструє свій бездоганний стан шкіри і тендітну фігуру. Власне, фото було зроблено під час спа-процедур зірки в сауні.

Перед камерою актриса постала без одягу, лише в спеціальному одноразовому бюстгальтері, який відмінно підкреслив її шикарні форми. За словами Литвинової, як мінімум, раз на тиждень вона відвідує кріосауну - 150 за Цельсієм на три хвилини. Вона зазначила, що це сприяє зміцненню імунітету і за ці три хвилини витрачається не менше 400 калорій.


Користувачі, зрозуміло, захопилися витримкою Литвинової, яка готова пробути в кріосауні аж три хвилини, але найбільше вони захопилися її струнким тілом. Правда були і ті, хто задався питанням, чи обов'язково потрібно оголятися під час цієї спа-процедури, як це зробила зірка.


Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники налякані післяпологовими фото Альбіни Джанабаєвої.

Також наш портал повідомляв, що Алла Пугачова дозволила скуштувати чоловікові Максиму Галкіну свою ягідку на очах у всіх роззяв.

Нагадуємо, що українська телеведуча Леся Нікітюк в тісному боді звернулася до шанувальників.