Синоптики розповіли, якою буде погода ближчим часом.

Українці після досить холодної весни вже з нетерпінням чекають тепла. Останні дні видалися дуже теплими, але синоптики розповіли про те, що це триватиме недовго. Бо вже на це тижні буде чергове похолодання.

Со 3 по 6 травня в Україні буде досить нестабільна погода. Тому що тепло буде різко змінюватися холодами. До того ж можуть бути опади на більшості території з грозами.

Про це повідомляти Український гідрометцентр.

Так, 3 травня на сході чекають грози та зливи, в інших областях - переважно сонячно. У центральних областях України температура повітря буде до + 19 градусів тепла, на півдні - до +23 градусів, на заході країни до +15.

Четвертого травня очікується легке похолодання по всіх українських областях до + 13 градусів. Втім, буде сухо і переважно сонячно.

5 травня буде заливати всю Західну Україну, а також будуть грози. В інших областях буде сухо, від +14...+ 18 градусів.

Грози і злива перейдуть 6 травня на Центральну Україну. Водночас потеплішає до + 22.

Тому українцям варто приготуватися до таких "погодних гойдалок" і перед виходом на вулицю не забувати про парасольку, щоб не промокнути. А ось тим людям, які особливо гостро реагують на перепади погоди взагалі потрібно бути гранично акуратними. Адже у них може підніматися і різко опускатися тиск, що призведе до поганого самопочуття.

У такі дні краще взагалі залишатися вдома, щоб не наражати себе на небезпеку. Особливо медики не рекомендують в такий час сідати за кермо. Тому що людині може стати погано в будь-який момент. Про це важливо завжди пам'ятати.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, якою буде погода на Великдень і після неї, пора діставати парасольку.

Також писали, що експерти розповіли, яким регіонам не пощастить найбільше у них почнуться сильні дощі.

Нагадаємо, що синоптики дали Докладний прогноз погоди на найближчі дні.