Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк привітала підписників свого мікроблогу зі святом Великодня.

Телезірка розмістила ефектне фото в елегантному вбранні, що складається з рожевого боді і довгої спідниці бежевого кольору. Свій look артистка доповнила стильним взуттям на підборах.

Артистка звернулася до шанувальників: «Христос Воскрес🌸🌸🌸Всіх зі святом!!! Шкірного яєчком цок-цок🙂 ». У коментарях до посту фоловери обсипали Лесю Нікітюк відповідними привітаннями:

До слова, за день до цього Леся Нікітюк опублікувала у своєму мікроблозі архівний відеозапис про те, як святила великодні паски кілька років тому.

Леся Нікітюк належить до категорії знаменитостей, які шанують сімейні традиції та обряди. Вона часто ділиться з фанатами кадрами, зробленими на тлі домашньої обстановки в компанії рідних і близьких.

Наприклад, нещодавно зірка опублікувала в акаунті зворушливе фото в компанії своєї мами Катерини Петрівни. Тоді користувачі соцмереж прийшли до висновку, що зіркова дочка дуже схожа на матір, а сама іменинниця виглядає чудово і набагато молодше своїх років:

Леся Нікітюк з мамою Катериною Петрівною. Фото: Instagram

Крім того, Леся Нікітюк намагається проводити вільний час з сім'єю і періодично вона влаштовує з ними спільний відпочинок за кордоном.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська прокоментувала чутки про свої згубні залежності.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк відкрила завісу особистого життя і повідала про свого чоловіка.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк налякала шанувальників дивним зовнішнім виглядом і занадто розпухлими губами.