Популярний російський шоумен і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін із завидною регулярністю викладає в свій мікроблог зворушливі кадри. Артист із задоволенням показує, як проводить час з сім'єю і дітьми.

Так, гуморист продемонстрував захоплення своїх спадкоємців садівничою справою. За його словами, Ліза і Гарі люблять копатися в саду і доглядати за рослинами.

Зірковий батько перетворив процес висадки квітів на справжню пригоду "загону юних садівників під керівництвом командира Пупкіна». Коміку і його помічникам довелося не тільки копати землю, а й власноруч носити ящики.

Фолловери знаменитості відзначили, що, незважаючи на рекламний зміст, ролик вийшов дуже цікавим і зворушливим. Перш за все тому, що Максим Галкін приділяє час чадам і долучає їх до корисної діяльності.

Сам чоловік Примадонни російської естради пояснив, що схоже відео публікував минулого року: "Гаррі і Ліза обожнюють копатися в нашому саду, багатьом сподобалося торішнє відео, як вони садили лаванду!".

Варто відзначити, що Максима Галкіна в шоу-бізнесовому середовищі досить давно називають зразковим сім'янином і ідеальним батьком. При цьому, багато хто відзначає, що несмтря на статусність і високий достаток, спадкоємці телеведучого і виконавиці ростуть дуже скромними і вихованими.

Наприклад, сама Алла Борисівна дуже б не хотіла, щоб її дочка одного разу перетворилася на типову Insta-діву:

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова була помічена на вечірці після комплексу омолоджуючих процедур.

Також наш портал розповів про те, що дочка Філіпа Кіркорова заборонила зоряному батькові заходити в свою кімнату.

Нагадуємо, що екс-прислуга Філіпа Кіркорова розповіла про його кулінарні уподобання.