Експерти розповіли, як можна швидко визначити неякісну яловичину.

Неякісне м'ясо може завдати великої шкоди організму. В першу чергу воно може викликати сильне отруєння, при якому буде потрібно швидка медична допомога. У деяких випадках для людини це може все закінчитися навіть летальним результатом.

А в Україні ситуація з м'ясом залишає бажати кращого. Тому що багато дуже фальсифікату. Експерти запевняють, що в цілому мова йде про 40%. При цьому будь-який споживач може самостійно визначити, наскільки якісна продукція.

Експерти розповіли, як можна визначити, хороше м'ясо це чи погане. В першу чергу варто навчитися визначати чи було м'ясо замороженим. Для цього досить в рукавичці, серветкою або через упаковку натиснути на м'ясо пальцем. "Так, щоб на ньому залишилася невелика ямка. Якщо м'ясо відразу ж повернеться в колишнє положення і ямка вирівняється, м'ясо свіже і не заморожувалося. А якщо ямка залишиться, така продукція повинна викликати питання", - говорить експерт.

А ось несвіже м'ясо відразу ж видасть запах. Тому що його нічим не можна прибрати як не старайся. Про це дуже важливо пам'ятати. Тому перед покупкою багато якраз нюхають продукт, щоб визначити його якість.

Продукція на прилавку повинна бути в міру сухою. Не заветренне, але і без рідини в лотку. Якщо з м'яса тече-значить його заморожували.

"Щодо кольору, це від рожевого до темного червоного з темним відтінком, залежно від того, що це за м'ясо", – пояснює експерт.

Не варто купувати те м'ясо, в якому є хоч невеликий сумнів, тому що так можна завдати великої шкоди організму.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі супермаркетів АТБ з'явився унікальний продукт, який може купити кожен.

Також писали, що експерти розповіли, скільки пасок можна з'їсти, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які крупи покращують роботу серцево-судинної системи.