Нова сценічна партнерка Олега Винника розповіла про їхню першу зустріч.

Так, Нова сценічна партнерка співака Олега Винника Еліна Іващенко розповіла про те, як вони познайомилися з ним. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу Viva.

Еліну попередили про те, що Олега Винника потрібно називати по імені по батькові. Але в сам момент їх першого знайомства щось пішло не так і стався невеликий конфуз. Нагадаємо, що Олег Винники та Еліна разом виступали на сцені шоу "Х-фактор".

"Пам'ятаю, як стояла на сцені, а він підійшов ззаду. Повертаюся: "Здрастуйте, Олег!“. І тут же бачу погляди організаторів шоу, які начебто шепочуть: „Анатолійович, Анатолійович говори!“. Думаю:“все пропало". Але на щастя, Олег виявився дуже щирим, відкритим і напрочуд простою людиною, ми швидко знайшли спільну мову», — зазначила Еліна.

Еліна розповіла про те, що вона неймовірно рада тому, що познайомилася з такою талановитою людиною, як Олег Винник. Тому що у нього вона може навчитися дуже багато чому. Для неї це великий досвід і можливість навчитися чомусь новому. Адже вона тільки починає свою сценічну кар'єру, а у Олега Винника великий досвід за плечима.

Крім того Еліна намагається спостерігати за своїм кумиром не тільки як він поводиться на сцені, але і під час фотосесій, щоб перейняти у нього досвід. Не так давно Олег Винники разом з Еліною записали спільну пісню. Вона відразу ж сподобалася багатьом фанатам. До слова, Винники має просто величезну армію шанувальників, які підтримують його у всіх починаннях і з радістю слухають всі його пісні, які виходять.

До того ж, Винники часто записує до них дуже цікаві кліпи.

Раніше Hyser писав про те, що Монатік ошелешив шанувальників гучною заявою, такого ніхто не очікував.

Також писали, що співак Стас П'єха розповів про своїх дівчат і що відбувалося в його особистому житті.

Нагадаємо, що співака Шуру переплутали з екскортницею, він сам такого не очікував.