Далеко від Батьківщини - у Великобританії, автолюбителі знайшли цікаву "Волгу"

У Радянському Союзі автомобілі з модельного ряду "Волга"вважалися найкрасивішими і престижними машинами, і, як з'ясувалося, їх оцінили в Європі. Так, нещодавно Британські автолюбителі в одному з покинутих гаражів знайшли дещо цікаве-радянську "Волгу" ГАЗ-21, випущену в 1966 році. Примітно не тільки те, в наскільки хорошому стані зберігся автомобіль, але і те, що у нього Праве кермо. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що машина повністю оригінальна, і залишилася в тій комплектації, в якій і продавалася в Англії, на ній навіть не замінювалися шини. Дилером Горьковського автомобілебудівного заводу у Великобританії була компанія Thomson&Taylor.

Автомобіль " запечатали "в сухому ангарі ще в 1982 році, після чого "Волга" стояла без руху протягом 28 років. Це, втім, не завадило їй без особливих зусиль завестися і виїхати на вулицю. В даний момент ця дивина очікує реставрації.

Варто відзначити, що сама по собі "Волга" з правим кермом, адаптованим під рух Великобританії, річ неймовірно рідкісна. ГАЗ-21 в такому виконанні був випущений тиражем всього в 100 автомобілів, причому всього 15 з них в Англії все ж зрадили. Назва моделі, незважаючи на принципи радянських маркетологів, міняти не стали, тому англійцям машина відома як Volga M-21.

За рахунок того, наскільки автомобіль рідкісний, а також того, в якому хорошому стані він знаходиться, він напевно буде або дбайливо зберігаємо своїм власником, або проданий за велику суму в чиюсь автомобільну колекцію.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі знайшли в гаражі розкішний Opel, який простояв на одному місці 25 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як легендарну "Волгу" перетворюють на позашляховик.

Також "Hyser" писав, що автолюбителі затюнингували класичний "Запорожець" в японському стилі.