Популярний український виконавець Monatik вирішив покинути тренерське крісло в шоу "Голос країни" слідом за Тіною Кароль.

Так, нещодавно артистка анонсувала свій відхід з шоу, але його причину уточнювати не стала. Фанати можуть тільки здогадуватися, що могло послужити такому рішенню Кароль. Можливо справа у величезній зайнятості або ж причина криється в чомусь іншому.


Таким же загадковим є і відхід іншого тренера шоу - Monatik. На своїй сторінці в Instagram артист емоційно висловився про фінал шоу "Голос країни", звернувшись до свого підопічного, Артема Паучека. Співак зазначив, що для нього Артем завжди буде переможцем і він вірить, що у нього все вийде.

В кінці свого звернення Monatik подякував усім людям, які працюють над створенням проекту "Голос країни", та тренерам – Тіні Кароль, Олегу Виннику, Дорофєєвій. Даний текст артист супроводив лаконічним:"До побачення".


Користувачі стали губитися в здогадах, що означають ці слова Monatik і якщо він правда покидає шоу разом з Тіною Кароль, то це величезна втрата для всіх. На думку глядачів, артист є дуже талановитою людиною, якої буде не вистачати на шоу, як і Кароль.

Варто відзначити, що обидва багато зробили для учасників, змусивши кожного члена своєї команди повірити в себе і йти до кінця.


Раніше "Hyser" писав про те, що Молдавський Виконавець Дан Балан повернувся в 11 сезон"Голос країни".

Також наш портал повідомляв, що Monatik похвалився теплим сімейному фото, на якому можна побачити і його синів.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядає будинок Monatik.