ПриватБанк більше не буде приплюсовувати відсотки на залишки коштів на "Універсальній" карті.

Уточнюється, що свою депозитну властивість карта "Універсальна" втратить з 1 червня. Про це своїх клієнтів поінформувала прес-служба фінустанови, пише "UBR.ua".


Однак у ПриваБанці вже запропонували своїм клієнтам скористатися послугою "Приват-вклад", яка теж дозволяє накопичувати кошти. Зокрема, ця послуга зручна тим, що зняти гроші при необхідності можна в будь-який момент і без комісії.

Разом з тим у клієнтів, які скористалися "Приват-вкладом", буде можливість розділити кошти на ті, які можна витратити відразу і які треба відкласти. Крім того, в якості альтернативи в ПриватБанку ще запропонували послугу накопичення "Скарбничка".


Згадана послуга передбачає автоматичне перерахування частини коштів на накопичувальний рахунок під час здійснення операцій за картками. Свої заощадження можна буде отримати при потребі.

До слова, до 1 червня ще діятиме ставка на залишок власних коштів на рівні 4%, а свої виплати накопичених відсотків по депозитних властивостях карток можна буде отримати в травні. Їх банк зобов'язується виплатити в повному обсязі.

До всього іншого ПриватБанк більше не нараховуватиме відсотки на кошти на пенсійних картках. Примітно, що більшість пенсіонерів навіть не отримали відповідні повідомлення.

Раніше "Hyser" писав про те, що в ПриватБанку серйозні зміни. Вже відомо, що буде з грошима клієнтів.

Також наш портал повідомляв, що експерти розповіли, що буде з грошима українців, які зберігають свої гроші на картах.

Нагадуємо, що українців сповістили про зміни щодо банківських послуг.