Шанувальники романтичного проекту "Холостячка"нарешті дізналися, хто стала героїнею нового сезону. До цього в мережі була припущень про ту, за чиє серце будуть боротися близько 20 привабливих, мужніх і рішучих представників сильної статі.

Серед "холостячок" звучали імена найзавидніших наречених сучасного шоу-бізнесу, в тому числі, телеведуча Леся Нікітюк. Але, як з'ясувалося, учасники шоу будуть підкорювати і завойовувати популярну українську співачку, композитора і переможницю шоу «Маска» Злату Огневич.

Так, на сторінці зірки з'явився пост, в якому вона розкрила інтригу і розповіла про те, як зважилася на подібну авантюру. "Я йду на "Холостячку", щоб зустріти чоловіка своєї мрії і створити разом прекрасну, люблячу сім'ю!» - зізналася артистка.

Також вона зазначила, що близько року тому перенесла хворобливе розставання і навіть зверталася за допомогою до психотерапевта, щоб пережити цей непростий момент.

Фанати виконавиці радісно сприйняли цю новину і побажали їй зустріти "того самого", який подарує їй неймовірне щастя. Зокрема, не обійшлося і без критики:

Що стосується особистого життя Злати Огневич, то вона нерідко в бесідах з журналістами говорила про те, що на її шляху часто зустрічалися чоловіки, які надходили з нею нечесно і в кінцевому рахунку наступало сильне розчарування в любові. Одного разу вона потрапила в об'єктиви фотокамер в компанії привабливого чоловіка у військовій формі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олександр Еллерт здивував шанувальників дивним визнанням.

Також наш портал розповів про те, що учасниця шоу" Холостяк " підкорила шанувальників фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що у мережі поповзли чутки про розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта.