"Холостяк-10" Макс Михайлюк уперше показав свою новонароджену дочку в соцмережах.

Новоспеченому батькові 35 років, а його обраниці, а тепер і матері його дитини Даші Хлистун - 25. Офіційно про свої стосунки пара розповіла громадськості в кінці червня 2020 року. Про те, що Даша вагітна, стало вже відомо в лютому 2021-го, пише "КР.иа".

головний Холостяк України вперше показав фото новонародженої доньки, фото: Instagram.com/flymax305/?hl=ru

Макс Михайлюк і вагітна Даша Хлистун відразу ж оформили відносини офіційно, ставши чоловіком і дружиною. А вчора, 27 квітня, подружжя стало батьками. Чоловік не втримався і показав свої емоції від батьківства, опублікувавши в Instagram перше фото з дочкою, яку закохані назвали Аріаною.

Варто відзначити, що Макс виставив відразу два фото: на одному з них він зображений з малятком, яка лежить у нього на грудях, а на іншому зображена Даша під час пологів.


Користувачі засипали щасливого батька привітаннями, в яких, як і годиться, побажали здоров'я дівчинці. Також деякі по фото зробили висновки, що дружині Михайлюка зробили кесарів розтин.


До слова, Макс працює пілотом і є власником власної льотної школи в Майамі (США). Даша Хлистун ж модель з Дніпропетровської області. У модельний бізнес вона пішла відразу після школи, коли фото дівчини в соцмережі помітив скаут модельного агентства 1 Mother Agency.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Кравець з "Кварталу-95" вперше показала підросли близнюків.

Також наш портал повідомляв, що Лоліта показала, як помолодшала після розриву з чоловіком.

Нагадуємо, що Максим Галкін поділився невідомим фото піврічної дочки, від якого фанати залишилися в захваті.