Компанія Vodafone порадувала користувачів запуском нових унікальних функцій.

Останнім часом у стільникових користувачів дуже популярна послуга оплати покупок з мобільного рахунку. Особливо затребуваною вона стала в умовах карантину, що відзначили в прес-службі мобільного оператора Vodafone. Про це пише "UBR".


Таким чином, згідно з результатами першого кварталу 2021 року кількість користувачів мобільного гаманця SharPay (раніше – Vodafone Pay) зросла на 66%, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року. Крім того, змінився і відсоток покупців, які здійснюють покупки онлайн, і тепер він стає з 51 до 61%. Збільшилася і кількість покупців, які люблять оплачувати покупки за допомогою смартфона - з 42 до 51%.

Однак спостерігається не тільки зростання споживачів послуг від Vodafone, але і стають більшими їх вимоги до сервісу. Особливо враховуючи сильну конкуренцію на ринку мобільних операторів. У зв'язку з цим, Vodafone вирішив оновити свій додаток найближчим часом.

керівник напрямку фінансових сервісів Vodafone Україна Дмитро Коваль розповів, коли чекати оновлення програми SharPay, фото: UBR

Зокрема, до кінця року компанія збирається представити відразу кілька нових функцій, яких ще навіть немає на ринку. Про це повідомив керівник напрямку фінансових сервісів Vodafone Україна Дмитро Коваль.

До слова, за сумою транзакцій лідирують банківські та фінансові послуги, займаючи 69% всього обсягу транзакцій.

Раніше "Hyser" писав про те, що мобільний оператор Київстар запустив дуже дешевий тарифний план, чому користувачі ніяк не можуть натішитися.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як змінити мобільного оператора зі збереженням номера за одну добу.

Нагадуємо, що оператор Vodafone запропонував абонентам ряд корисних послуг, які вже можна підключити.