Популярний російський гуморист, шоу-мен Максим Галкін показав шанувальникам, які речі купує своїм дітям двійнятам Лізі та Гаррі. Знаменитість вирішив підтримувати вітчизняного виробника.

Нове відео Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories. Пізніше відеозапис поширився і по фан-сторінках.

За словами гумориста, він знайшов бренд дитячого одягу в Сибіру. Він запевняє, що вироби дуже якісні.

Хай там як, дітям нові толстовки дуже сподобалися. Це були не просто кофтинки. Одягнувши капюшони, Ліза і Гаррі стали кумедними дракончиками.

Діти були дуже задоволені й позували перед один одним.

Варто відзначити, що відразу ж після народження двійнят зіркові батьки Максим Галкін і Алла Пугачова стали вибирати найкрасивіші костюми та сукні для дітей. А чим старшими ставали діти, тим цікавіші костюми з'являлися в їх гардеробі.

Що не мало важливо, батьки не ганялися за брендами та не хизувалися лейбами. Для дітей вибирали якісний зручний одяг. Двійнята і батьки завжди одягнені зі смаком і виглядають відмінно.

До слова, нерідко тато і син одягаються у схожі сорочки або футболки. А маленька Ліза воліє вбрання рожевого, червоного і білого кольорів.

До слова, в 3 роки діти Пугачової та Галкіна виступили на дитячому показі моди від Валентина Юдашкіна. Маленька Ліза пройшлася подіумом у весільній сукні, а Гаррі - в смокінгу.

Раніше "Нyser" писав про те, що жителі села Грязь незадоволені сусідством з Пугачовою і Галкіним.

Також наш портал повідомляв, у мережі згадали про один з найстильніших і яскравих образів співачки Алли Пугачової.

Нагадуємо, Максим Галкін похвалився перед шанувальниками успіхами в садівництві.