В уряді змінили вимоги до заповнення декларації на отримання субсидії

В Україні змінили форму заяви про призначення та надання житлової субсидія у грошовій формі та декларацію про доходи і витрати осіб, які претендують на житлову субсидію. Документ зі змінами опублікували на сайті Федерації профспілок України.

Згідно з новим документом, претенденти повинні заповнювати кілька нових граф. Наприклад, вони повинні вказувати, чи купували вони безготівкову та / або готівкову інвалюту, банківські метали на суму, що перевищує 50 000 гривень за 12 місяців до звернення на отримання допомоги від держави.

Також необхідно вказувати, якщо на депозитних рахунках є кошти, сума яких перевищує 25-кратний розмір прожиткового мінімуму, який на сьогоднішній день становить 2 279 гривень. Нарешті, необхідно вказати, якщо є машина, яка "молодше" 5 років.

Крім цих нових полів в заяві і декларації залишилися і деякі старі поля, які також необхідно заповнювати. Наприклад, потрібно вказувати, якщо мали витрати на суму понад 50 тисяч гривень. До цього пункту відносяться цінні папери, фінансові інструменти, фінансові активи і так далі. Крім того, потрібно надати інформацію про сплату аліментів і відсутність боргів по ним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в нашій країні скоро можуть різко підвищитися тарифи на електрику і блакитне паливо. Колишній міністр енергетики України Олексій Оржель стверджує, що ціна газу підвищиться на 10 відсотків.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, хто з українців отримає найбільші виплати по безробіттю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерт підказав українцям, як можна знизити борги за комунальні платежі.

Також "Hyser" писав, що експерти пояснили українцям, що означатиме прийняття закону про "податкову амністію".