До Києва поліція затримала 22-річного шахрая, який обдурив співробітників "Нової Пошти"

Існує величезна кількість людей, які бажають нажитися нечесними способами, і іноді вони дивують своєю оригінальністю. Наприклад, одному такому 22-річному аферисту столичні правоохоронці нещодавно повідомили про підозру в шахрайстві на " Новій пошта". Про те, як він обманював співробітників поштового оператора розповіла офіційна прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що молодий чоловік через Інтернет-магазини замовляв комплектуючі для персонального комп'ютера, і в момент огляду товару на пошті непомітно заміняв замовлену деталь дешевшою. Коли на це звернула увагу одна зі співробітниць відділення, вона звернулася в поліцію.

Правоохоронцям вона розповіла, що після того, як клієнт перевірив посилку і відмовився від неї, вона виявила невідповідність товару. Поліції вдалося виявити, що дії зловмисника були відображені камерою спостереження.

З місця злочину шахрай поїхав на автомобілі, проте за допомогою камер системи "Безпечне місто" вдалося з'ясувати його маршрут і затримати на території сусіднього району. Спійманий молодий чоловік виявився раніше не судимим уродженцем Чернігівської області 1999 року народження. За подібне шахрайство йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Під час допиту з'ясувалося, що хлопець винен ще у двох аналогічних злочинах на території району, за підсумками яких він заволодів майном на суму в 74 тисяч гривень.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автолюбителів попередили про те, що з'явилися ШАХРАЇ, які обманюють людей на покупці машин з Європи і США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці масово отримують листи від шахраїв, що маскуються під "Нову Пошту".

Також "Hyser" писав, що на телефони українців під виглядом оновлення почав встановлюватися вірус, який краде дані.