З'явилася нова інформація щодо можливої зустрічі лідерів України і Росії - Володимира Зеленського і Володимира Путіна.

Уточнюється, що організацією цієї зустрічі доручили займатися голові Офісу президента Андрію Єрмаку. Але, незважаючи на це, ні дата зустрічі, ні місце її проведення - невідомі. Відповідну заяву зробив Єрмак під час візиту в Херсонську область, пише "РБК-Україна".

Єрмак розповів про зустріч Зеленського і Путіна, фото: 24 канал

Однак він упевнений в результативності цих переговорів, якщо вони відбудуться. У всякому разі тем для розмови накопичилася чимало, які потрібно обговорити і вирішити лідерам найближчим часом.

Зокрема, на думку Андрія Єрмака, президентам потрібно переглянути домовленості, які були досягнуті в грудні в ході нормандського формату, а також проговорити велику кількість питань. За підсумком ці переговори, згідно із заявою Єрмака, можуть стати знаковими для обох країн і дійсно історичними.


Варто відзначити, що нещодавно стало відомо, що голова Кремля Володимир Путін не проти зустрітися з Зеленським, щоб обговорити ситуацію, що склалася на Донбасі. Більш того, сам запропонував йому це зробити, причому на Донбасі. Але місце проведення зустрічі двох лідерів ще належить визначити, оскільки український президент своєї згоди на пропозицію Путін не дав.

Також Путін порадив Зеленському почати вести переговори з так званими "ДНР"і " ЛНР". Однак Володимиру Зеленському його порада не припала до душі і він заявив, що не збирається вести переговори з терористами.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Путіна здригнулися через нову ідею Зеленського.

Також наш портал повідомляв, що Володимир Зеленський заявив про встановлення "режиму повного припинення вогню" на Донбасі.

Нагадуємо, що у Пентагоні висловилися щодо загрози біля кордонів України.