В магазинах АТБ з'явилися незвичайні продукти, ніхто не залишиться голодним.

Мережа магазином АТБ тепер пропонує своїм покупцям борщ і солянку в банках. Такий незвичайний продукт був помічений в Мелітопольських магазинах. За інформацією РиаМелитополь, в асортименті супермаркетів з'явилися борщ з куркою, солянка, грибний суп, рис з котлетою в скляних банках. Ціна перших страв трохи нижче, ніж у міських кафе, від 35,90 до 36,90 грн.

Також з'явилася можливість купити і інші продукти харчування. Це пловом, гуляш з м'ясом птиці і булгуром, млинці з начинкою, гречку з курячими ніжками, сирники і навіть пасту в картонних упаковках. Ціни від 36 до 46 грн.

Відзначається, що всі продукти високої якості і пастеризовані. Тому їх термін зберігання становить до 30 днів. У відкритій банці страви можна зберігати до 24 годин. Унікальна конструкція кришки дозволяє визначити чи не зіпсувався продукт.

Багато жителів міста відзначили, що це дуже зручно. Адже практично в кожному супермаркеті є відділ кулінарії, де можна купити готові страви. І якщо у людини немає бажання готувати, то це дуже хороший варіант не прикладати ніяких зусиль на кухні і бути при цьому ситим.

Про те, наскільки смачна в АТБ кулінарія поки немає відгуків. Тому що вона не так давно з'явилася і люди ще не встигли дати їй свою оцінку. Але в будь-якому випадку це великий крок для самої компанії, тому що завжди розширення асортименту приносить свою вигоду. Тим більше, що власники цієї мережі не стали" гнути " сильно високі ціни за свої продукти і тому вони можуть скласти конкуренцію іншим супермаркетам і навіть кафе.

Раніше Hyser писав про те, що мережу насмішив виробник горілки, який розповів про власну "вакцину".

Також писали, що українцям розповіли, наскільки подорожчають овочі.

Нагадаємо, що Ляшко розповів про роботу супермаркетів АТБ.