На полицях українських супермаркетів з'явилася нова горілка "Вакцина"

Пандемія коронавірусу внесла зміни в життя кожного українця. Тоді як для когось вірус це горе, то для інших хороший спосіб заробити. Так, в той час, як в Україні лютує третя хвиля пандемії, на полицях магазинів з'явилася горілка з інтригуючою назвою "Вакцина". Відповідне фото з'явилося в соцмережах.

В Україні все ще спостерігається складна епідеміологічна ситуація і триває вакцинація населення. На тлі всього цього деякі особи не упускають можливості заробити і використовують обставини на свою користь, зокрема і виробники алкоголю.
Якщо раніше горілку називали на честь рослин або географічних назв, то зараз такий підхід вже не популярний. У всьому світі обговорюється пандемія і хід вакцинації, особливо гостро ця тема стоїть в Україні. Так, на тлі всього цього на полицях українських магазинів з'явилася горілка "Вакцина".

Горілка. Фото з мережі
Горілка. Фото з мережі

Таку назву напій отримав не просто так, адже в країні продовжує лютувати коронавірус і багатьох українців може зацікавити даний продукт. Однак, як зазначає виробник цього алкогольного напою, він може допомогти тільки від пандемії нудьги. Ніякими цілющими властивостями напій не володіє. До слова, одна доза такої "вакцини" в обсязі 0,5 літра обійдеться українцям в 100 гривень.
Варто відзначити, що на темі коронавірусу заробляють за рахунок продажу нібито ліків від вірусу. Ще в минулому році заповзятлива аптека продавала препарат "Антикоронавірус" в самий розпал карантину.

Фейкові ліки. Фото: скріншот YouTube-відео
Фейкові ліки. Фото: скріншот YouTube-відео

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Франції під час вакцинації трапився неприємний казус: людям замість препарату вкололи звичайний фізрозчин.

Також наш портал інформував, що інфекціоніст розповіла, чи можуть насправді антитіла захистити від повторного зараження коронавірусною інфекцією.

Нагадаємо, що Міністерстві охорони здоров'я попередили українців про новий вірус, який лютує на Близькому Сході.