Пенсіонерка, що залишилася в окупованому Криму, поділилася думкою про російські "поліпшення"

Відео з відвертими висловлюваннями літньої громадянки, тепер уже Російська Федерація, опублікував YouTube-канал "Ешкин Крот".

Зокрема, жінка з ностальгією згадала часи до анексії Кримського півострова, а точніше "до референдуму". Тоді вона отримувала близько 1 130 гривень пенсії, а її чоловік - 1 700 гривень. Сукупного доходу їм вистачало на все, що вони побажають. Порівняла вона і гривні з національною валютою Росії, назвавши гроші РФ "звичайними папірцями", і поскаржилася, що на 1 000 російських рублів(371 гривня за поточним офіційним курсом НБУ) практично нічого не купиш.

Захоплення Криму. Фото: скріншот YouTube-відео.
Захоплення Криму. Фото: скріншот YouTube-відео.

Втім, судячи з усього, основний дохід літньої кримчанки становила не пенсія, а кошти, одержувані від "курортників" за здачу житла. Приїжджих, до захоплення Кримського півострова, явно було достатньо, щоб гідно доживати решту років. Зараз же, позитивного не бачить не тільки вона, але всі жителі півострова, які, на її думку, солідарні з тим, що до приходу Російської Федерації жилося набагато краще.

Відео з монологом Кримської пенсіонерки доступно трохи нижче.

Нагадаємо, що метеорологи обіцяють глобальні кліматичні зміни в Криму: півострів очікують постійні посухи, недолік прісної води та екстремальні погодні умови. А враховуючи відсутність регулярних опадів, цілком можливі рясні грози, з градом розміром у 20 міліметрів, при цьому число смерчів буде тільки зростати пропорційно рівню потепління.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Олександр Лукашенко заявив про запобігання державного перевороту і спроби замаху на його дітей.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що у Православній Церкві України пояснили, як пройде святкування Великодня в умовах карантинних обмежень.

А до цього ми розповідали про те, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, про що говорив з президентом РФ Володимиром Путіним.