Експерти розповіли, чому так шкідливо пити вчорашній чай.

Багато людей навіть не замислюються про те, що чай, випитий на наступний день, може завдати не менше шкоди, ніж зіпсована їжа. Хоча багато хто любить допивати цей напій і на другий і навіть третій день. Як пояснюють експерти, що справа тут зовсім не в зіпсованому смаку. При довгому взаємодії з киснем на поверхні чаю з'являється темно-коричнева плівка, в якій накопичується величезна кількість шкідливих хімікатів.

Найбільш руйнівний вплив ці речовини надають на органи шлунково-кишкового тракту, головним чином-печінку. Чай, який постояв добу, японці вважають «гірше укусу змії», а китайці порівнюють з отрутою.

Тому, це напій краще завжди пити тільки свіжим. Не варто експериментувати зі своїм здоров'ям. Тому що якщо халатно ставиться до того, які продукти і напої є в раціоні, то це може привести до негативних наслідків не тільки для травної системи, але і для всього організму в цілому.

Адже саме з продуктів харчування і напоїв організм отримує важливі для нього вітаміни і мінерали, щоб нормально функціонувати. Якщо він буде отримувати небезпечні хімічні сполуки, то це нічим хорошим не закінчиться.

Важливо ретельно перевіряти продукти, які входять в раціон харчування людини. Перед покупкою варто звертати увагу на термін придатності, щоб він не був простроченим. Адже від неякісних продуктів харчування може наступити сильне харчове отруєння. Людина може навіть потрапити в лікарню і йому буде потрібно термінова промивка шлунка. Тому не варто халатно ставитися до свого здоров'я.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, які знежирені продукти ні в якому разі не можна вживати в їжу.

Також писали, що медики назвали продукти харчування, які сильно пошкоджують шлунок людини.

Нагадаємо, що експерти назвали найнебезпечнішу кашу для шлунка, яка просто його угробить.