Українців розсмішило ток-шоу Юрія Луценка, де політики "роздягли" Володимира Зеленського

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко, колишній народний обранець Олег Ляшко і нардеп від фракції "ЄС"віртуально "роздягли" главу держави Володимира Зеленського в ефірі ток-шоу "Прямим текстом з Луценком". Відповідний ролик опублікований на youtube-каналі Ukranews.com.
У мережі регочуть над шоу колишнього генпрокурора України Юрія Луценка, де політики бавилися з фото президента Володимира Зеленського. Гостями шоу стали народний депутат фракції "ЄС" Олексій Гончаренко і колишній нардеп Олег Ляшко.
Суть ток-шоу наступна: перед політиками фото Володимира Зеленського в костюмі, ведучий по черзі задає питання гостям про те чи виконав президент свої передвиборчі обіцянки і якщо відповідь негативна, то з гаранта зникала частина одягу.
Так, Юрій Луценко запитав, чи виконав президент свою обіцянку припинити війну, від політиків пішла негативна відповідь і з гаранта "зняли" піджак. Далі ведучий запитав, чи знизив президент тарифи за два роки і після негативної відповіді Зеленський на фото залишився вже без штанів. На цьому Луценко не зупинився і поставив ще ряд питань, зокрема закінчилася "епоха бідності", посаджені чи корупціонери, підвищили зарплати і побороли безробіття. На всі питання Олег Ляшко та Олексій Гончаренко відповіли "Ні" і таким чином, "роздягли" гаранта до трусів.
Далі ведучий поставив фінальне питання, після якого, щоб не позбавляти Володимира Зеленського останнього елемента одягу, його прикрили роялем.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вийшла на публіку в дуже відвертому вбранні.

Також наш портал інформував, що глава держави Володимир Зеленський звернувся до глави РФ Володимира Путіна з пропозицією.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський звернувся до нації з проханням не забувати про пандемію коронавірусу та дотримуватися правил карантину на Великдень та весняні свята.