Російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв зворушив мережу кадрами за участю своєї маленької дочки Вероніки.

Шанувальники щоразу з розчуленням спостерігають за тим, як 61-річний артист проводить час з молодшою спадкоємицею, а потім з гордістю показує фото і відеозвіти в мережі.

Так, на сторінці Ігоря Ніколаєва з'явився відеозапис, на якому його дочка Вероніка в компанії свого друга Луки Ломакіна каталася на міні-електромобілі. Зірковий тато з цікавістю спостерігав за імпровізованою автомобільною подорожжю своєї спадкоємиці.

У коментарі до посту пояснив: "Вероніка і Лука знайшли апарат для видачі масок-невидимок!💥З такими масками ніякої коронавірус 🦠 не страшний!!!)))😍❤️😂».

У коментарях до посту фоловери оцінили акторський талант Ніколаєвої-молодшої:

Дочку Вероніку Ігорю Ніколаєву народила співачка Юлія Проскурякова. Різниця між іменитими подружжям становить 22 роки і на початку їх відносин, багато пророкували їм швидке розставання. Але артисти довели щирість своїх почуттів і на сьогоднішній день вважаються однією з зразково-показових пар сучасного російського шоу-бізнесу.

Історія їх знайомства почалася після концерту Ігоря Ніколаєва в Єкатеринбурзі в 2005 році. Дівчина підійшла до кумира і попросила його про прослуховування для себе. Музикант дав Юлії проскуряковій свій номер телефону, а потім повернувся до Москви. Через деякий час вона подзвонила композитору і між ними зав'язалося дружнє спілкування, яке переросло в любов.

Раніше "Hyser" писав про те, що Лариса Доліна показала фанатам обличчя "без фотошопу" і налякала соцмережі зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють унікальне архівне фото Ігоря Ніколаєва в компанії друзів.

Нагадуємо, що Анна Седокова кардинально змінила імідж і помолодшала на кілька років.