Романтичний проект "Холостяк" вже не один рік викликає інтерес аудиторії. При цьому глядачі із задоволенням спостерігають не тільки за розвитком відносин головного героя з учасницями, які прийшли боротися за його серця, але і скандалами, які виникають в рамках шоу.

Так, днями в мережі з'явилася порція "викривальних" фактів про одну з красунь, що беруть участь в російській версії "Холостяка" з репером Тіматі. У росЗМІ заговорили про те, що 26-річна модель з Санкт – Петербурга-Христина Романова давно і досить успішно працює в сфері елітного ескорту.

Більш того, був навіть опублікований скріншот з того самого сайту, на якому розміщені» розцінки " блондинки:

"Кричущі" заголовки в російських мас-медіа не змусили себе чекати:

Але через деякий час на сторінці в соціальній мережі Instagram Христина Романова дала відповідь всім, хто засумнівався в її моральних якостях і чесності: «Пару років тому мені вже довелося пройти через подібне «цькування». І я вважала за необхідне відстояти свою честь і гідність через суд».

Вона також доклала до свого посту фото документів, які доводять, що ярлик "ескортниці" був навішаний на неї несправедливо: "Тому я не буду кричати і доводити, що це все брехня і провокація. Я просто покажу вам документ, виграний суд і призначену моральну компенсацію.".

У коментарях до посту фоловери підтримали Христину і оцінили її рішучість:

Раніше "Hyser" писав про те, що учасниця шоу" Холостяк " підкорила шанувальників відвертим фото.

Також наш портал розповів про те, що в мережі розгорівся серйозний скандал з головним героєм "Холостяка".

Нагадуємо, що Даша Квіткова з "Холостяка" зробила важливе визнання.