Українська актриса Наталія Сумська розповіла про свої відносини з єдиною дочкою.

У знаменитості є двоє дітей-38-річна Дарина від першого шлюбу і 24-річний В'ячеслав, якого Сумська народила Анатолію Хостікоєву. Примітно, що в своєму новому інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" про сина Наталя відгукується з любов'ю і ніжністю, а ось про дочку говорить неохоче, пише "ТСН".

Наталія Сумська розповіла, як утримує 38-річну доньку, фото: YouTube

За словами Сумської, по досягненню 17 років Дар'ї, коли вона вступила до естрадно-циркового коледжу, їй купили окреме житло. Після навчання вона протягом 6 років працювала в Академічному ансамблі Державної прикордонної служби України, але потім вийшла заміж і кинула роботу.

Актриса зізналася, що шкодує про те, що її дочка пішла з роботи, оскільки у неї був талант. Однак Дарина зробила свій вибір на користь заміжжя. Але, на жаль, три роки тому чоловік дочки Сумської - музикант Юрій Трофименко помер.

Наталія Сумська зізналася, що її доросла дочка повністю на її утриманні, фото: факти

Після цього Наталія Сумська стала сама піклуватися і забезпечувати свою 11-річну онуку і 38-річну дочку, яка зараз ніде не працює. Проблема Дарини в тому, на думку Сумської, що вона все сподівається на те, що її кудись запросять, а сама шукати собі роботу не хоче. Адже знає, що мати і так, якщо потрібно, їй допоможе.

Але, рано чи пізно, це припиниться, коли 65-річної знаменитості не стане. Сумська уточнила, що коли заходить розмова про це, то Дарина відповідає так: "Як Бог дасть" і не переживає з цього приводу.


Раніше "Hyser" писав про те, що мама Олі Полякової приголомшила молодістю на фото з дочкою і онуками.

Також наш портал повідомляв, що співачка Ані Лорак розповіла про брата, загиблого в Афганістані, якого любить і згадує дуже часто.

Нагадуємо, що артистка Лариса Доліна показала, як виглядає після пластики, на яку витратила більше одного мільйона доларів.