Відома співачка Ані Лорак в черговий раз блиснула своїм розкішним тілом на відпочинку.

Не так давно артистка відпочивала на Мальдівах, звідки вже встигла повернутися. Однак вона заінтригувала фанатів новим фото, судячи з усього, теж з курорту. Таким чином, не виключено, що після Мальдів зірка вирушила ще кудись.


Цього разу перед камерою Ані Лорак постала в провокаційному купальнику з розрізами, чорного кольору, засвітивши не тільки розкішні груди, але і засмаглі ноги. Свій пляжний образ зірка доповнила сонцезахисними окулярами і тунікою мандаринового кольору. Новим фото в своєму Instagram зірка поділилася з білосніжною яхти.

У підписі до даного кадру Ані Лорак зазначила, наскільки важливо іноді втекти від міської суєти, щоб знайти час на чесне спілкування з собою. За її словами, найголовніше зберігати внутрішню гармонію і щирість по відношенню до самого себе.


Зрозуміло, користувачі залишилися зачаровані зовнішнім виглядом Ані Лорак на цьому фото і її фігурою, зокрема. Також деякі подякували їй за мудрі слова, якими вона поділилася в своєму пості.


До слова, хоч сама Ані Лорак своє місце знаходження і приховує, є припущення, що зірка відпочиває в Туреччині разом з колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу, якому, за чутками, пробачила за зраду, і їх дочкою - Софією.

Раніше "Hyser" писав про те, що українська співачка Слава Камінська показала головну зброю будь-якої жінки.

Також наш портал повідомляв, що екс-чоловік Ані Лорак позлив її фото з дочкою з їх спільної подорожі до Туреччини.

Нагадуємо, що фотограф показав, чим займається співачка Ані Лорак в міні-купальнику.