Сьогодні незвичайна дзеркальна дата 05.05.2021. Цей день здатний принести щастя й обіцяє позитивні зміни.

Психолог-нумеролог Лариса Браницька розповіла, як провести цей день з користю і впустити у своє життя удачу, добробут і гармонію. Пише Obozrevatel.

Так, за словами фахівця, саме в цей день можна будувати плани подорожей і максимально їх використовувати. Крім цього, варто зайнятися своїм зовнішнім виглядом і гардеробом, оскільки число п'ять відповідає за красу.

5 травня - вдалий день для будь-якої творчої роботи, змін у житті й кардинальної зміни іміджу. Добре поміняти зачіску, її колір і оновити гардероб. Важливо в цих питаннях слідувати за своєю інтуїцією.

Вважається, що в такі дні можна загадувати бажання і вони обов'язково збудуться, а щоб візуалізувати свої переваги, важливо написати бажання на папері.

За словами експерта, в цей день разом "зустрічаються" аж чотири п'ятірки - це говорить про стабільність і стійкість дати.

Багато хто зможе відкрити в собі інтуїцію і якесь шосте чуття.

"У цей день можна чути своїх ангелів-хранителів, ставити питання і відкрити в собі здібності ясновидіння. Коли раптом звідкись приходять відповіді на питання. Досить прислухатися", - розповіла експерт.

Крім того, фахівець зазначила, що в даті також присутні дві одиниці, тому потрібно максимально використовувати свої лідерські якості.

"Цифра п'ять - також число творчої сили. У цей день дуже потужна і стабільна енергетика. Цей день також характеризує посил до заробляння грошей, можна реалізувати проєкт, який довгий час був на стопі", – підкреслила нумеролог.

Для п'ятірки характерна фізична активність, тому в цей день можна зайнятися спортом або здійснити прогулянку на свіжому повітрі. Відпочинок на природі посприяє наповненню енергією.

В цей час Всесвіт посилає енергетику, тому важливо правильно її використовувати й налаштуватися на гармонію. Ще цифра "п'ять" почне діяти вночі та багато хто зможе побачити підказки у своїх снах.

Раніше "Нyser" писав про те, що названі знаки зодіаку, яким невимовно пощастить у 2021 році.

Також наш портал повідомляв, фахівці дали докладний гороскоп на травень і розповіли, як місяць буде впливати на фінансову сферу.

Нагадуємо, нумеролог розповіла, які сюрпризи піднесе дзеркальна дата 04.04.2021.