Популярна українська виконавиця Оля Полякова в черговий раз відзначилася в соцмережах.

Вчора, 4 травня, колезі Поляковій, Насті Каменських, відомій під своїм сценічним псевдонімом NK, виповнилося 34 роки. З цим чудовим днем її привітали багато українських селебріті, в тому числі і Оля Полякова. Вона поділилася цікавим роликом у себе в Instagram Stories, зворушливо привітавши Каменських.

Полякова показала нескромне відео з Каменських, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Таким чином, Полякова для привітання вибрала цікаві фрагменти з гучного випуску шоу"Маска". Зокрема, мова йде про шостий випуск цього проекту на каналі "Україна", котрий привернув особливу увагу фанатів Полякової і Каменських, оскільки в ньому вони злилися в пристрасному поцілунку.

Своїм епатажним вчинком прямо на сцені знаменитості вразили глядачів. Крім того, під час виступу Носорога, який співав пісню "Вище неба", Настя і Оля почали танцювати разом. Відповідний фрагмент відео теж присутній на даному ролику.


До слова, варто відзначити, що поцілунок Каменських і Полякової тоді відверто здивував не тільки глядачів, а й зіркових детективів, які сиділи з артистками в журі. Так, Олег Винник, DZIDZIO, а також ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук перебували в легкому шоці від епатажної витівки колег, а сам Носоріг, виступ якого спровокував цей поцілунок, від побаченого і зовсім впав на коліна.

Так що, співачкам тоді вдалося привернути до себе особливу увагу.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової показалась не в кращому образі на вулицях Києва.

Також наш портал повідомляв, що співачка Оля Полякова розповіла, з якою співачкою зрадила б своєму чоловікові.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової здивувала пляжним фото, продемонструвавши свою фігуру у всій красі.